Rovnaká ako Tokyo Marui, obsahuje veľa kovových častí, váha: 2,6kg
- Zbraň je kompatibilná s Tokyo Marui (mala by byť 100% klon TM). Do zbrane je možné použiť zásobníky TM a GP, ktoré boli aj vyskúšané.
- Výrobca/model: Cyma (CM.028)
- Veľkosť: 1:1
- Materiál: ABS + kov
- Mechabox: kovový, ekvivalent ver.3. kompatibilný s TM/Systema/Guarder súčiastkami.
- Sila: cca 290 fps (merak: Guarder speeder 2000)
- Zásobník: HiCap 250 ranový, plastový
- Váha: 2600g
- ide o repliku TM, do ktorej pasujú diely a zásobníky TM, GP.
- HOP-UP: Áno, nastaviteľný pre 0,20g a 0,25g BB
Príslušenstvo:
- akumulátor 8,4 V 1200 mAh Large NiCD (malý konektor)
- EU nabíjačka akumulátora na 220-230V
- čistiaca tyčka
- taktický popruh (úchyty popruhu niesú projektované na väčšiu záťaž)
- kľúč pre nastavenie mušky
Kovové diely:
- vnútorná hlaveň
- vonkajšia hlaveň (má "-" závit pre tlmič, vyskúšaný tlmič Classic Army)
- rúrka pre odvod plynov z hlavne
- uzáver
- vrchný kryt uzáveru
- mieridlá (plne nastaviteľné)
- mechabox v.3
- motor
- spúšť
- prepínač režimu streľby (zaistená, full, semi auto)
Iné:
Zbraň je predávaná aj pod značkou STTi Taiwan.
Oproti TM AK47 má zbraň malý konektor pre pripojenie akumulátora, inak by malo ísť o 100% klon TM AK47 (neoverené). Plastová imitácia dreva je na vysokej úrovni - veľmi pekné.
Môžem len odporučiť, mal som ju a nemal som s ňou žiadne problémy, dokonca by zvládla aj 150 pružinu, bez nutnosti výmeny iných dielov, ale pomohol by kovový tŕň s ložiskom. Nakoľko ide o čínsku kópiu, tak sa Čína predviedla v lepšom svetle.
Jediná vec na ktorú by som chcel upozorniť, by sa týkala výmena nitov za šróby uchytenia držiaku kolimátora, nakoľko ide o dosť citlivé miesto.
Caute. V nedelu 15.7. o 13,00 budeme hrat klasickú tréningovú akciu na vlajky vo sverepci. Les mierny kopec, hustý, členitý terén. Ak má niekto chuť, budeme radi ak sa pridáte. Miesto - v stred Sverep
Ahoj Filip hravat mozes ale az od 15 a to iba s reverzom ak nie tak clovek co organizuje nejaku akciu potom strasne riskuje.. stavaju sa casto rozne urazy a za take prob. to fakt nestoji.